Macedonia Puls Radio
Puls Radio
OFFLINE LIVE

Puls Radio

Country: Macedonia
Genres : variety

Пулс Радио постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Сите содржини и музички избор се избрани за да допрат до слушателите од различни возрасти. На фреквенцијата 100.5 FM, во било кој дел од денот, тиквешката публика има можност да стигне до најновите музички хитови. , да се запознае со случувањата во Неготино и Тиквешијата, Македонија и пошироко. Нудиме говорни содржини кои ќе Ве едуцираат, насмеат, информираат...