Macedonia Radio Fama
Radio Fama
OFFLINE LIVE

Radio Fama

Country: Macedonia
Genres : folkpop

Radio " FAMA " - Tetove ju sherben dhe i mbulon me radio sinjal kualitativ qytetet Tetove dhe Gostivar ne numer afersisht 350.000 degjues potencial. Si nje nga radio-stacionet e para private ne keto ane ( prej 28.06.1994 vj.) dhe njera nga radiot qe posedon licence per emitim programi ne gjuhen shqipe qe nga viti 1998 dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj.