Macedonia Time Fm
Time Fm
OFFLINE LIVE

Time Fm

Country: Macedonia
Genres : top40

Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 20 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица, нуди 24 часовна радио програма исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред се музика за сечиј вкус.