Macedonia ZONA M1 RADIO
ZONA M1 RADIO
OFFLINE LIVE

ZONA M1 RADIO

Country: Macedonia

Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.